21 sept.

ERR Allan Keiani uus romaan julgustab noori poliitikasse

Sügisel ilmub kirjanik Allan Keiani uus romaan, millega lõpeb tema rahateemaline triloogia.

Sügisel ilmuva raamatu murdepunktiks saab peategelase Adrian Ausi liitumine tuntud poliitnoorte organisatsiooniga, kus ristuvad rahanälg ja võimujanu. Mitmete poliitskemidega illustreeritud peatükkide kestel tõestab autor lugejatele, kui lihtne ja kiire on väikeriigis nagu Eesti verinoorelt absolutsesse võimuladvikusse jõuda.

“Tuleb olla terane, piisavalt kaval ja keskmisest töökam,” pidas autor olevat noorpoliitiku tähtsaimateks omadusteks. Sügisel ilmuv raamat on järg menuromaanidele “Kuidas rikkaks saada?” ja “Kuidas rikkaks jääda?” ning ühtlasi triloogia viimane osa. “Raha armastab poliitikat, kuid veel rohkem armastab poliitika raha”, võttis Keian teema kokku.

Toimetas
Kaspar Viilup